Lite information innan anmälan öppnar

23 november, 2017 20:51

Det finns fyra olika sträckor att välja på, förutom Fårörundan. Alla fyra loppen startar i Visby hamn på lördag morgon kl 08.00 Den längsta kallar vi för G360 och är 362 km och med övernattning på Ljugarn. Om du vill cykla långt på lördagen men kortare på söndagen, kanske för att du vill hinna bättre till båten eller för att du inte är så tränad, så kan du välja G270 (274 km), också detta med övernattning på Ljugarn. Och skulle du föredra att cykla lite kortare båda dagarna så finns alternativet G180 (196 km). Även detta med övernattning på Ljugarn. Det fjärde alternativet heter Holmhällar250 och då cyklar du 257 km varav 140 km på lördagen. På alternativet Holmhällar250 har vi plats för 180 deltagare och övernattningen sker på just Holmhällar på södra Gotland. Lite lugnare, mer stillsamt än Ljugarn.
För alla som får plats i loppet så kan man välja till Fårörundan, som är vår prolog. Sträckan är ca 70 km och med fint väder är det en riktigt skön upplevelse.
När du anmäler dig så måste du bestämma vilken sträcka du tänker dig att cykla. Om du sedan skulle komma på andra tankar, så går det enkelt att ändra sträcka, bara det sker innan 14 augusti.
Kom också ihåg, att om du vill cykla med dina kompisar, anmäl er i en och samma grupp. Bestäm redan nu vilken av grupperna 1-35 ni skall välja.
Lycka till!

Tillbaka