Imorgon söndag är sista dag för anmälan…

30 december, 2017 20:21

…och om en vecka vet vi vilka grupper som lottats fram. Gissa om det blir spännande!!
För att du ska veta hur det går till så förklarar vi här:
Du som anmält dig har gjort det i en av de 35 grupperna, 1-35. På lördag den 6 jan kl 19.55 så är det Lottodragning på TV4. De 11 kulorna som dras i Lotto 1 representerar alla de 11 grupper som får möjlighet att delta på Gotland360.
Därefter måste vi kolla igenom hur många som fått plats och i vilket lopp, om det är till Ljugarn eller Holmhällar. Sedan kommer Lotto 2 och då tar vi kula för kula och ser hur många fler grupper som vi kan komplettera med. Ni som blir dragna först i Lotto 2 har alltså större chans att få plats i det lopp som ni har valt som förstahandsval.
Vi kommer också att se till så att ni som har Holmhällar som förstahandsval får plats där innan de som har det som andrahandsval blir tillfrågade. Många av er blir säkert jätteglada, medan några andra får ta chansen till ett nytt försök ett annat år.

När alla platserna är fyllda så kommer en faktura att skickas ut till de som fått plats och därefter så har ni 15 dagar på er att betala eller att ångra ert deltagande. De platser som inte blir betalda kommer vi att köra en ”andra chans” på och det gör vi lördag den 3 februari.
Ni som får en faktura, kolla så att beloppet stämmer överens med det som ni anmält er till, dvs vilket lopp, om ni vill cykla Fårö eller om ni har med en extragäst till festmåltiden. Det går alltid att ändra eller komplettera, bara det görs innan den 14 augusti.
Nu vill vi önska er ett gott slut på 2017 och en god start på det nya året. Och sist men inte minst, ett stort lycka till på lördagens Lottodragning, så ses vi kanske på Gotland i september!

Tillbaka