Cykelklubben Gotland360 avslutar arrangemansverksamheten

10 september, 2018 8:09

Hej alla ni Gotland360- cyklister!
Oj, vilken helg vi hade. Tack för alla lovord som vi fick av er, det är så roligt att höra att ni är mätta och belåtna. Vi i Cykelklubben Gotland360 tyckte själva att det gick alldeles galant, fast jag upptäckte ändå saker som kan förbättras inför kommande år.

Angående nästa år, Cykelklubben Gotland360 kommer inte att arrangera vare sig Bike Camp, Gotland720 eller Gotland360 något mer. Nu har klubben gjort detta i 12 år och nu är det över. Det har varit en fantastisk utveckling av ett lopp som startade som en idé och har blivit ett begrepp i cykel- Sverige. Tack för denna tid!

Cykelklubben Gotland360 kommer dock att leva vidare och ha en mindre verksamhet.

Själv kommer jag att satsa helhjärat på mitt nybildade ”Gotland360 Bike Event AB” och ta över driften av Gotland360 Bike Camp, Gotland720 och Gotland360. Detta är Cykelklubben Gotland360 och jag helt överens om att jag skall få göra. Som ni säkert vet och har förstått så är det jag, Philip, som har skött det mesta av arbetet och planeringen kring Gotland360´s arrangemang, det har tagit mycket av tid från min övriga verksamhet och jag kan inte göra arbetet med Gotland360 ideellt längre.
Hoppas att ni fortfarande kommer att vilja deltaga på några Gotland360´s alla aktiviteter, idéerna jag har för framtiden är många och andan som vi byggt upp kommer absolut att finnas kvar.

Om en månad ungefär så kommer jag att berätta mer om nästa års arrangemang, hoppas att du är lite nyfiken på vad som komma skall.

Tack till er som kom och cyklade, till alla er fantastiska funktionärer och till alla depåer som hjälpte oss med maten. Det här, mina vänner, var en riktigt lyckad cykelhelg på Gotland. Och nästa år, då jädrar blir det ännu bättre!!

Tillbaka