Gotland360

Gotland bör upplevas på cykel och vi ger dig chansen att göra just detta på bästa möjliga vis

2023 års Gotland360 Gravel Bike Camp!!

Gotland360 Gravel Bike Camp är ett tredagars cykeläventyr för gravel/ MTB som går 28 september-1 oktober på mellersta/ södra Gotland. Det är nu Gotland är som vackrast, med höstlöven i full färgskrud och vädret lite mer utmanande!

Lägret startar med inflyttning på torsdag 28september (em/ kväll/ natt) den på Ekegården i Eke, ligger. Vägvisning: https://ridewithgps.com/routes/38340399.

Det är här vi bor, äter frukost och middagar, umgås mm i tre dygn. Kl. 09.00 varje morgon, efter en god frukost, så rullar vi iväg. Vi cyklar ca 10-12 mil per dag, fast kortare på söndagen då vi avslutar ca kl 13.30. Vi cyklar gruppvis om ca 8-10 personer och helst på grusvägar (ibland stig eller asfalt) så kustnära som möjligt. En av dagarna är det Sudret som gäller, en annan dag så är det kusten runt Östergarnslandet. Söndagen blir det lite kortare distans i närområdet.

För er som inte har bilen med er (det är ca 7 mil Visby- Ekegården) så hjälper vi till med transporten till/ från boendet. Ange bara i anmälan att ni vill ha transporthjälp. Och för er som gärna cyklar dit så hjälper vi till med packningen.

Det är ett arrangemang med betoning på gruscykling, god mat, upplevelser och social samvaro. Vad det gäller cyklingen så cyklar vi mestadels på grus så både mtb och gravel är lämpliga cyklar. Antalet deltagare har vi begränsat till 80 cyklister.

Södra delen av Gotland är mycket öppna landskap och fina strandnära sträckor. Naturskönt landskap med raukar, stenmurar och sandstränder. Anmälan till Gotland360 Gravel Bike Camp är nu öppet och så länge det finns platser kvar tar vi emot din anmälan.

Mycket varmt välkomna till Gotland360 Gravel Bike Camp!

Pris? 3900:- för delat boende med toalett & dusch i korridor, frukost. Ta med lakan & handduk själv, annars går det att hyra för 150:-/set.

I priset ingår dessutom middagar & luncher, enklare depåer, transportservice, t-shirt, försäkring och följebilsservice.

Ingår inte: resan till/från Gotland.

Destination Gotland bokar din båtbiljett. Ring 0771 22 33 50, Idrottsresor, så får du lite bättre pris på färjeturen.