Gotland360

Gotland bör upplevas på cykel och vi ger dig chansen att göra just detta på bästa möjliga vis

Välkomna till Gotland360 Bike Camp 2021!

I När på östra Gotland ligger Gangvide Farm där vi skall ha vår bas för lägret 2021. Det är en ny plats för oss, men de som driver denna gård, Kickan och Per, är vana med att ha besökare på deras aktivitetsgård och tillika lantbruk. Här finns både stugor annat boende runt gården.

Eftersom det blivit en succé bland deltagarna de tidigare åren så kommer vi att utöka antalet deltagare till max 80 st. I år är det fredag 20 maj- söndag den 23 maj,. under pingsthelgen Ankomst är dock dagen innan, på torsdagen den 19 maj. Lägret startar med frukost på fredag morgon och sticker iväg på cyklarna redan kl 09.00. Vi cyklar gruppvis och varje grupp (ca 15 personer) leds av en trevlig tränare och dessa kommer att göra allt för att ni skall få en fin cykelupplevelse på Gotland, motvindens ö.

Priset kommer att vara mellan 2900:- och 3300:- beroende på boendestandard, då ingår boende, all mat, t- shirt, försäkring och service runt omkring helgen. Ordnar du med eget boende & frukost är priset 2000:-, och då ingår även middagarna på kvällar och luncher. Om du vill dricka en kall öl eller ett glas vin till kvällsmaten, så måste du betala för detta själv.

Anmälan till Gotland360 Bike Camp 2021 öppnar efter nyår. De som var anmälda till det coronainställda 2020 års läger har förtur till 2021. Fakturan skickas ut efter att vi har fått klartecken av myndigheterna att det går att anordna lägret. Så ta chansen och upplev en skön långhelg i maj då Gotland är perfekt för cykling och detta i trevligt sällskap.

För att komma till Gotland tar du säkert färjan och om du ringer 0771- 22 33 50, Destination Gotland, och anger att du skall delta på Gotland360 Bike Camp så får du ett bättre pris på resan.

Hoppas att vi ses i maj!